Nytt administrativt system

Nu byter vi administrativt system!
Hippocrates Academy heter det nya systemet, och du loggar in på elevportalen via denna länk: https://academy.hippocrates.se.

Så här gör du för att logga in:
Du som är elev/målsman/medlem måste logga in i elevportalen och uppdatera er personliga information samt godkänna eventuellt avtal. Om det finns ett avtal som du måste godkänna så är de det första som kommer upp direkt när du loggat in.
När du har gjort detta så hittar länken till din personliga information längst upp till höger – klicka på ditt namn och välj “Inställningar”. Gör de ändringar som behövs och klicka sedan på knappen som det står “Spara grundinformation” på.
OBS: Om du märker att “Spara grundinformation” knappen inte går att klicka på, så beror det på att ditt lösenord behöver uppdateras då det är för svagt, eller att det inte är ändrat från de “standard” lösenordet som vi har satt för ridskolan. Ändra lösenordet så kommer du kunna spara dina uppgifter.

Delbetalningar:
Ridskolan har en funktion för delbetalningar och är det något som du vill aktivera så gör du detta under dina inställningar. Du klickar i kryssrutan “Delbetalningar” så kommer ridskolan att dela upp dina fakturor på tre delar. Observera att detta endast gäller hela terminskurser och du bör aktivera detta snarast så att det kommer med till nästa fakturering. Klicka på menyvalet “Information” och sedan fliken “Övrig information” för att läsa mer om hur vi hanterar delbetalningar.

Vi kommer snart att skicka ut fakturor inför höstens termin. För att kunna delbetala måste ni först gå in och aktivera ditt elevkonto. Där måste du klicka i delbetalning. Det här har du som elev en vecka på dig att göra – fram tom 8 juli. När vi sedan skapar fakturor går det inte längre att välja delbetalning. 

Inloggning:
Som användarnamn skriver du in din mejladress (den du tidigare registrerat i Horsemanager).
Lösenordet är: bollebygd2022
Ridskolans kod: BBR

Skapa nytt konto:
Är du inte tidigare medlem i klubben skapar du ett nytt konto på följande länk:

Academy – Elevportalen (hippocrates.se)

Frågor besvaras av Elisabeth Palmersson: bollebygdsridklubb@gmail.com

Bollebygds Ridklubb Holmen 29, 517 92 Bollebygd Email: bollebygdsridklubb@gmail.com