FODERRESAN med Anna Lindén, 7e november

Lär dig att Vårda det Friska hos din häst

Vad skapar en hållbar häst, sett ur ett näringsperspektiv?
Vad kan jag som hästägare tänka på och göra för att hålla min häst så harmonisk, frisk och stark som möjligt, och samtidigt minska veterinärkostnader?

Följ med på en resa genom hästens inre system och få en liten inblick i hur alla delar hänger ihop och påverkar hästens liv och prestation.

Vad ska hästen äta och vad är mindre lämpligt sett ur ett näringsmedicinskt perspektiv.
Många problem såsom EMS, fång, korsförlamning, magsår, eksem och andra hudproblem, allergier och olika typer av kolik mm kan förebyggas om vi förstår bättre hur hästen fungerar och är skapt som art.

 

Varje gång du fodrar din häst har du en möjlighet att ge rätt näring och skapa förutsättning för en harmonisk, frisk och stark häst.

 

Praktisk information

När: Torsdagen den 7 november 2024.
Plats: Stora Matsalen på Bollebygdsskolan. Krokdalsvägen 23, 51734 Bollebygd
Tid: 18.00 – ca 20.30
Kostnad: 150:- för medlemmar, 200:- för icke medlemmar (fika ingår).
Anmälan: Swish/anmälan till 1236151914, skriv FODERRESAN som meddelande.
Begränsat med platser så det är först till kvarn som gäller.
Anmälan senast: Tisdagen 5 nov (bindande anmälan efter detta datum)

 

Om Anna Lidén

Anna Lidén har en bakgrund som Ridlärare, Dipl Hästfysioterapeut och yrkeslärare där hon varit verksam i över 40 år. Hon har de senaste 15 åren vidareutbildat sig inom funktions- och näringsmedicin då problem som ryttare och häst hade krävde en mer holistisk lösning.

De sista 10 åren har fokus legat på näring, näringsmedicin och funktionsmedicin för att återställa obalanser hos häst. Anna är grundare av företaget Eqvital AB, med näringsanalyser, biologiskt korrekt foder och näringstillskott.

Idag arbetar hon som nutritionist med konsultationer och utveckling av digitala utbildningar som fokuserar på att öka medvetenheten om hästens välbefinnande och näringens betydelse för hästens mentala och fysiska hälsa och prestation.

Varmt välkommen!

 

* bilden lånad från https://www.eqvital.eu/